В 1\8 Кубку Миколаївської області з футболу «Братське» одержало впевнену перемогу над «Прибужжям»

11 липня на місцевому стадіоні в с. Прибужжя пройшов матч 1/8 фіналу Кубка Миколаївської області між командами КБК «Прибужжя» та «Братське».

КБК «Прибужжя» (Доманівський р-он) – «Братське» 0:5 (0:1)

Стадіон: стадіон в с. Прибужжя.

Арбітри: А. Дегтяренко (Вознесенськ), М. Коробань (Мартинівка), В. Мельник ( Южноукраїнськ). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: М. Ширяєв (83 а\г), — О. Безп’ятий (5, 70), В. Сенькевич (50), І. Андреєв (81).

Попередження: Є. Ширяєв (35) – В. Сенькевич (35), Д. Терещенко (75).

З початку зустрічі команди діяли обережно, по черзі загострюючи ситуацію у штрафному майданчику один одного. Однак у першому таймі результат принесла лише одна атака. Безп’ятий  в першу десятихвилинку на швидкості відірвався від переслідувачів та ударом здалеку відправив м’яч за комір голкіперу, який вийшов з воріт на випередження. Попри намагання господарів поля  піти на перерву хоча б за нічийним рахунком командам не вдалось.

Другий тайм виявився значно результативнішим для команди з Братського. Вже через 10 хвилин після виходу на поле, влучним ударом збільшив перевагу Сенькевич. Після другого забитого м’яча «Братське» частіше та впевненіше атакувало. На 70-й хвилині зустрічі Олександр Безп’ятий записав на свій рахунок «дубль». В завершенні гри Терещенко точно поцілив у сітку воріт суперника, тим самим зробивши рахунок зустрічі розгромним 4:0. Після, «Прибужжя» намагались стримати чергову атаку по своїх володіннях, проте одна прикра помилка призвела до автоголу у виконані Євгена Ширяєва.

Тренер ФК «Братське» Гіві Шавдуашвілі поділився враженнями після матчу:

«Сьогодні мені дуже сподобалась гра, мої хлопці себе показали з професійної сторони. Я декількох поставив на нові для них позиції, хотів подивитись як вони себе проявлять і хочу сказати, що я як тренер залишився задоволений результатом».