«Нечаяне» розгромило «Зорі над Бугом» у матчі 1/8 фіналу Кубка Миколаївської області

У суботу, 11 липня, в рамках 1/8 фіналу малого Кубка Миколаївської області з футболу «Зорі над Бугом» на домашньому стадіоні приймали команду «Нечаяного».

«Зоря над Бугом» (Вознесенський р-н) – «Нечаяне» (Миколаївський р-н) 1:8 (0:4)

Арбітри: О. Нестеренко, Р. Кирилов (обидва – Южноукраїнськ), А. Синельников (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: П. Винарський (Миколаїв).

Голи: В. Хом’як (-51), Народовий (58) – А. Урсу (7), Негода (30, 43), Антонюк (33, 48, 60, 87), Мінаєв (88).

Першими в бій за малий Кубок Миколаївської області вступили команди «Зорі над Бугом» та «Нечаяне». Гості не гаяли час даремно на звикання до чужого поля, а одразу пішли у наступ, який вже на 7 хвилині приніс перші результати. Після чергової атаки на господарські ворота та прострільної передачі Антонюка першим на м’ячі опинився Анатолій Урсу, який і відкрив рахунок у грі. Після забитого голу «Нечаяне» заспокоїлося, більше контролюючи м’яч у полі. На 30 хвилині команда знову пішла у наступ, забивши одразу три м’яч: спочатку точним ударом відрізнився Ігор Негода, за три хвилини м’яч у ворота суперника відправив Максим Антонюк, а на 43 хвилині знову Негода забиває «м’яч у роздягальню».   

Другий тайм «Нечаяне» розпочало активно, з атаки і вже на 48 хвилині команда святкувала п’ятий забитий  гол, який на свій рахунок знову записав Антонюк. «Зорі над Бугом» у наступ виходили не часто, але після чотирьох пропущених м’ячів гравці розуміли, що треба щось робити. На 51 хвилині за зрив атаки арбітр матчу призначає 11-метровий удар у ворота гостей. Виконувати стандарт взявся Володимир Хом’як, однак Михайло Вокалюк другий матч поспіль рятує свою команду, парируючи удар зі стандарту. Проте господарі не полишали спроб змінити результат і на 58 хвилині вже з гри їм все ж вдалося забити гол престижу, автором якого став Володимир Народовий. А за дві хвилини «Нечаяне» нанесло удар у відповідь, голом знову відмітився Антонюк. Останні хвилини матчу гості не давали перепочити супернику, пресингуючи та атакуючи їх володіння, забивши два голи з різницею в хвилину: 87 – Антонюк оформлює покер, 88 – Сергій Мінаєв ставить крапку у забитих м’ячах в цьому поєдинку.

Таким чином до домашнього матчу «Нечаяне» підійшло у більш ніж зручному становищі, в той час як перед «Зорям над Бугом» стоїть надзадача – відіграти як мінімум 7 м’ячів на чужому полі!    

«У нас почався стабільний збір на гру і суперник – команда нашого рівня, тому нам просто треба було доводити, що ми трохи сильніші. Ми ще до гри домовилися максимально викластися, щоб у першому таймі вже зробити результат, тому ми вийшли і усі сили кинули на контратаки. Вийшло швидко забити першими, після чого гра трохи заспокоїлася. Нам стало легше, катали м’яч і шукали прогалини в обороні суперника. Ми дуже чекаємо матчу-відповіді, хочемо на своєму полі реабілітуватися за програш із «Варварівкою» та подарувати нашому вболівальнику гарну гру і перемогу», — прокоментував зустріч тренер команди «Нечаяне» Сергій Мітін.