«Нечаяне» впевнено обіграло «Арбузинку» та вийшло до наступного етапу Кубку Миколаївської області

5 липня пройшов матч 1\8 Кубку Миколаївської області з футболу між командами «Арбузинка» та «Нечаяне».

«Арбузинка» (Арбузинський р-он) – «Нечаяне» (Миколаївський р-он) 1:6 (0:1)

Стадіон: «Старт» с. Новочервоне.

Арбітри: О. Нестеренко (Южноукраїнськ), Р. Кирилов (Южноукраїнськ), О. Щербанич (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: Ю. Бойко (Южноукраїнськ).

Голи: А. Бобок (-60), Р. Мартенко (72) – М. Антонюк (22, 49, 90+3), А. Прокопчук (54), Якімович (84), С. Мінаєв (85).

Попередження: Д. Максимчук (90+2) – А. Шерепіта (53).

Перший тайм зустрічі проходив у взаємних атаках, але команді гостей більше пощастило. На 22-й хвилині при черговій атаці захисники «Арбузинки» не розібрались між собою та пропустили удар від Максима Антонюка, який прийшовся точно в ціль. На перерву «Нечаяне» пішло у статусі лідеру матчу.

 

Після перерви «Нечаяне» набрало обертів та частіше і небезпечніше грала у карному майданчику суперника. І вже на 49-й хвилині рахунок матчу було збільшено на користь гостей. Попри велику кількість гравців «Арбузинки» біля своїх воріт Денис Прокопчук зміг з гострого кута відправити м’яч точно в ціль. Після цього «Арбузинка» проґавила момент реалізувати 11-метровий удар, проте  відквитала один гол у виконані Мартенко.  У той час «Нечаяне» забивало і до кінця зустрічі рахунок склав 6:1 на їх користь.

Тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мінін після завершення матчу прокоментував гру своєї команди:

«Ми приїхали побачили в якому стані знаходиться поле, зрозуміли, що буде важко на ньому грати. Одразу поставили собі задачу на гру – не пропустити та грати чим простіше, тим краще. Так і вийшло, ми протримались 15 хвилин, суперник нас сильно притис і наш голкіпер витягнув декілька ударів, суперник зміг попасти в штангу. Потім вихід один на один, м’яч відскочив та наш гравець одразу забив. Після перерви на водопій ми поспілкувались і вирішили не утримувати рахунок, як завжди, а намагатись тримати суперника. Хлопці почали рухатись і в них стало виходити. Були декілька моментів, коли рахунок був 3:1 і в наші ворота поставили пенальті, стало страшно. Наш голкіпер молодець і зміг відбити удар. І після того, ми одразу же і забили. Потім суперник почав відіграватись і ми пропустили м’яч. Тепер будемо боротись з «Зорі над Бугом» це гідні хлопці з сільскої місцевості, так само як і ми, тож будемо з ними змагатись».