«Мостове» впевнено обіграло «Юноукраїнськ» у матчі-відповіді Кубку Миколаївської області

У неділю, 28 червня, відбулася друга зустріч команд «Мостове» та «Южноукраїнськ» в рамках боротьби за Кубок Миколаївської області.

«Мостове» (Доманівський р-н) – «Южноукраїнськ» 3:1 (2:0)

Стадіон «Колос», Мостове, +30 градусів.

Арбітри: О. Зевакін (Миколаїв), О. Коробань О. Грущенко. Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (усі – Вознесенськ).

Голи: Гонтарук Є. (9), Хоришин (42), Гонтарук Ол-р (55) – Варяниця (69).

Попередження: Гонтарук Олег (90) – «Мостове».

Перша зустріч команд завершилася рахунком 1:1, тому матч-відповідь суперники розпочали майже з чистого листа, «Мостове» мало лише невелику перевагу у вигляді гола, забитого на виїзді.

Зі стартових хвилин матчу «Южноукраїнськ» заволодів ініціативою, тримав м’яч та наступав на ворота опонента. Однак продовжувалося це не довго. Господарі швидко опанували себе та вирівняли гру, а після першого забитого м’яча Євгеном Гонтаруком на 9 хвилині заволоділи перевагою. На останніх хвилинах тайму команді випав гарний шанс подвоїти рахунок у вигляді штрафного, який майстерно виконав тренер команди Олексій Хоришин. За переваги господарів 2:0 команди відправились відпочивати.

У другому таймі «Мостове» оборотів не збавило, за 10 хвилин від початку гри м’яч знову знайшов ворота суперника. На цей раз точним ударом відмітився Олександр Гонтарук. Після трьох «сухих» забитих м’ячів гравці «Мостового» трохи розслабилися, чим і скористався суперник. «Южноукраїнськ» швидко перейняв ініціативу та почав шукати підхід до протилежних воріт. На 69 хвилині дії команди були винагородженні, Сергій Варяниця, опинившись на вістрі атаки, скоротив відставання. Але на більше ні часу, ні сил у гравців не вистачило. До кінця матчу статистика, окрім єдиної жовтої картки, яку отримав третій Гонтарук, не змінилась. «Мостове» впевнено обіграло суперника та далі продовжить боротьбу за великий кубок, тоді як «Южноукраїнськ» потрапляє у другу групу, де буде грати за малий кубок турніру.       

Тренер команди «Мостове» Олексій Хоришин прокоментував гру:

«Ми розраховували, що буде складніше, а виявилося не так страшно це все як ми собі уявляли. Ми розуміли, що команда не з простих, думали грати по рахунку, нічиєї 0:0 нам було б достатньо. А виявилося все просто. Можливо, через те що вдома. І ми налаштувались грати не лише на нічию, а на перемогу. Якщо говорити по грі, то перші п’ять хвилин суперник мав перевагу. Нам постійно потрібно декілька хвилин, щоб розкачатися. Потім весь перший тайм був за нами, ми і рахунок зробили. А у другому таймі трохи фізично здали, тому що виклалися у першому. Після хвилин 10 передали ініціативу супернику. Ми вже грали по рахунку, результат нас влаштовував. Почали і заміни робити, підтягувати молодь для того, щоб вони набралися досвіду. У цей час суперник забив дуже гарний гол. Але результатом ми задоволені. Раді, що проходимо далі. Тепер ми вже повірили в себе і ставимо задачі. Якщо ми вже пройшли у боротьбу за головний кубок, то і далі будемо налаштовуватись. Тут головне налаштуватись, якщо фізично чи технічно десь поступаємось, то на характері, я вважаю, можна переграти будь-яку команду».