По «хет-рику» та в запеклій боротьбі пройшов матч між «Братським» та «Ольгоплем»

«Братське» — «Ольгопіль» (Єланецький р-он) 5:3 (2:2)

Стадіон: «Юність» с. Братське.

Арбітри: А. Дегтяренко (Вознесенськ), О. Коробань (Мартинівка), А. Синельников (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський.

Голи: Д. Гончаров (10,72), І. Буянов (20,50,78) – Д. Кухаренко (8,43,79).

У матчі на Кубок Миколаївської області команди «Братске» та «Ольгопіль»  з початку гри обмінювалися атаками, а трохи пізніше і голами. Важко було сказати, хто саме більше володів ініціативою: гості чи господарі. Тому і рахунок першого тайму склав 2:2.

Весь другий тайм був більш продуктивним, команди по черзі виходили до воріт один одного, але забити гол вдавалося не всім. «Братське» не могло потерпіти поразку на своєму полі. Знову точним ударом відзначився Буянов, потім Гончаров вивів «Братське» вперед. Впродовж другої половини зустрічі господарям вдалось втримати результат. Господарі впіймали кураж та на 78-й хвилині Боянов зробив «хет-трик», зробивши рахунок зустрічі 5:2. Цього дня найрезультативнішим гравцем «Ольгопіля» був Дмитро Кухаренко. Після п’ятого пропущеного м’яча, він  прорвався через оборону «Братського» та точним ударом закинув м’яча до воріт суперника. Після такого удару і на рахунок Кухаренко було записано «хет-трик».

Тренер Гіві Шавдуашвілі поділився враженнями після гри:

«Основна задача, яка стоять перед командою – вихід у вищу лігу. Однак, нам завадили суді. Всі сподівання мої, як тренера виправдались на всі сто відсотків».