«Хлібороб» розгромною перемогою над «Воронівкою» вдало завершив свій виступ у Зимовій першості Миколаївської області

В перший день весни на штучному полі Центрального міського стадіону зійшлися дві досить непоступливі і приблизно рівні за силою команди, які насичено розпочали виступи в рамках Зимової першості.

«Хлібороб» (Херсонська обл.) – «Воронівка» (м. Миколаїв) 3:0 (3:0)

Стадіон: ЦМС (штучне), +15 градусів, 150 глядачів.

Арбітри: В. Міланіч, А. Щирський, А. Артеменко (усі Миколаїв).

Голи: О. Тіщенко (17), Є. Фальковський (+21, +28).

Попередження: С. Гранковський (21), О. Зима (56).

Поєдинок не ніс в собі принциповості, оскільки ніяк не впливав на розподіл місць у турнірній таблиці. В першому протистоянні цих команд перемога була за «Воронівкою», що цього разу дало додатковий стимул «Хліборобу» виглядати більш вмотивованими на полі.

Вже з перших хвилин протистояння цих команд почалось дуже стрімко, що підігрівало цікавість вболівальників, яких цього дня зібралось на трибунах чимало. Херсонці зуміли моментально перехопити ініціативу і забити буквально в першій же позиційній атаці. Перший гол є заслугою Олексія Тіщенко, який впевнено пройшов по флангу і зважився на удар. До такого зухвальства «Воронівка» точно не була готовою і їх голкіпер Микола Бурцев, швидше за все, не мав можливості роздивитись момент удару. Після цих подій гра почала набирати обертів, де у «Хлібороба» з’являлося все більше моментів для взяття воріт. Завдяки жорсткій грі суперника «Хлібороб» аж двічі отримав шанс на пробиття 11-метрових ударів, які точно та без варіантів виконав Євген Фалькоський.

У другому таймі різниця в три м’яча дала можливість номінальним господарям  діяти більш розкуто, через що у «Воронівки» все частіше почали з’являтися моменти. Потужним ударом у ворота херсонців відмітився Дмитро Булах, який вийшов на заміну, проте гарний сейв Ігоря Шилова не залишив шансів «чорним». Протягом наступного часу гравці «Воронівки» зробили ще кілька спроб вразити ворота суперників, однак не один з ударів не став результативним.

Тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний зазначив, що його команда налаштовувалась на жорстку гру:

«Ми старалися викластись на грі, як могли. Вже потрохи знаходимо свою гру. У попередньому етапі ми програли своєму супернику у силовій боротьбі. Тому цього разу налаштовувались на більш жорстку гру, я попросив своїх хлопців грати трохи плотніше, аби не дати розбігтись по полю супернику. Команда виповнила установку, вибігали на контратаках, забили три м’ячі могли ще забивати. Супернику шансів не давали. Другий тайм грали по рахунку 3:0, який нас влаштовував. Так він був не настільки видовищним, як перший, але грою та результатом я як тренер задоволений. В підсумку маємо третє місце. Нас це влаштовую. Ми подивились футболістів, награли склад команди та і отримувати нагороди завжди приємно.