OREXIM підтвердив звання лідера Зимової першості області, впевнено обігравши «Варварівку»

У суботу, 29 лютого, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч третього туру Вищої ліги Зимової першості області між командами OREXIM та «Варварівка».

OREXIM (Миколаїв) – «Варварівка» (Миколаїв) 4:1 (1:0)

ЦМС (штучне), 50 глядачів, +15 градусів.

Голи: Шпартко (20), Ярчук (+52), Севодняєв (71, 78) – Климко (49).

Перший тайм зустрічі пройшов у рівній боротьбі, лише загальна кількість атак номінальних господарів поля трохи перевищувала наступи «варварівців». Тому і не дивно, що на завершення тайму забитий м’яч був лише на рахунку OREXIM. На 20-й хвилині Віталій Шпартко вигадав влучний момент і «розпакував» ворота суперника. Більше до перерви забитих м’ячів глядачі на трибунах не побачили, хоча моменти були в обох команд.

Другий тайм подарував вболівальникам значно більшу кількість цікавих моментів. Вже з перших хвилин після виходу на поле гравці OREXIM пішли у наступ на ворота опонента. Атака завершилась міцним ударом, який Вадим Радіола лише кінчиками пальців перевів на кутовий. До відповіді «Варварівки» «червоно-чорні» створили ще кілька виходів до протилежних воріт, які втім нічим не завершились, однак змусили понервувати захисників суперника. А ось на 49 хвилині «Варварівка» завдала удар у відповідь. З гострого кута Дмитро Климко відправив м’яч у пусті ворота повз Тимура Чоларію. Однак не довго раділи вболівальники «біло-синіх». Під час наступної же атаки OREXIM арбітр зафіксував гру рукою у гостьовій штрафній, за що і призначив 11-метровий удар. Стандарт майстерно виконав Дмитро Ярчук, знову повернувши своїй команді перевагу. Після пропущеного «Варварівка» всіма силами намагалася відігратися, притиснувши суперника до їх воріт, однак завершальний удар щоразу не виходив. А на 71-й хвилині вийшов в атаку OREXIM, точніше Дмитро Севодняєв, самотужки прорвавшись з центра поля до карного майданчика суперника, обіграв голкіпера та відправив м’яч у ворота. За 7 хвилин Дмитро повторив результат. Захисники «Варварівки» не розібралися у своїй штрафній і Севодняєв, перекинувши м’яч їм за спини, оформив дубль.      

Таким чином, впевнена перемога OREXIM закріпила команду на першій сходинці турнірної таблиці Вищої ліги.

Тренер команди OREXIM Андрій Дрондель поділився враженнями після гри:

«У нас декілька основних гравців випали через травми, декількох хлопців призвали до армії, тож у нас невелика лава запасних сьогодні була. Але я задоволений грою і наше керівництво також. Хлопці старалися, боролися до останнього. Ми йдемо до своєї мети – лише чемпіонство, лише перше місце».