Огляд шостого туру Чемпіонату області з футзалу серед дітей «Ідеальне таксі – 994» у Першій лізі

15 та 16 лютого відбулись ігри шостого туру Першої ліги дитячого Чемпіонату Миколаївської області з футзалу «Ідеальне таксі – 994».

Чемпіонат проходить під егідою Асоціації футболу Миколаївської області за спонсорською підтримки «Ідеального таксі – 994».

Організаторами  змагань виступають комітет дитячо-юнацького футболу АФМО під керівництвом Миколи Некрасова та Асоціація футзалу Миколаївської області (голова – Олександр Бобров).

«У суботній ігровий день пройшло чотири матчі: ДЮСШ Снігурівка – «Надія» ДЮСШ Березнегувате та ДЮСШ Снігурівка – ДЮСШ Нова Одеса (у двох вікових категоріях). У першому матчі перевага підопічних Юрія Блохи була відчутніша, що і відобразилося на рахунку: в результаті «Надія» ДЮСШ Березнегувате впевнено перемогла з рахунком 6:0. А ось у грі молодших юнаків перевага перейшла до підопічних Олександра Артюшенко і вони довели її до переможного кінця – 3:0. У другій парі команди також обмінялися перемогами: ДЮСШ Нова Одеса переграла суперника у старшій віковій категорії, а ДЮСШ Снігурівка – в молодшій.

Недільний ігровий день пройшов під знаком переваги однієї з команд. Так що інтрига у всіх зустрічах була відсутня. Але хочеться відзначити, що команди, які програли мали не мало гольових моментів і відрізками показували футбол хорошої якості», — прокоментував ігри туру керівник комітету дитячо-юнацького футболу АФМО Микола Некрасов.

Представляємо вашій увазі результати шостого туру Першої ліги:

Група А (старша – 2007-2008 рр.н. )

ДЮСШ Снігурівка – «Надія» ДЮСШ Березнегувате 0:6;

ДЮСШ Снігурівка – ДЮСШ Нова Одеса 1:9;

ДЮСШ Очаків – ДЮСШ Баштанка 3:9;

ДЮСШ Братське – МДЮСШ Новий Буг 5:1;

ДЮСШ Очаків – МДЮСШ Новий Буг 1:6.

Група Б (молодша – 2009-2010 рр.н.)

ДЮСШ Снігурівка – «Надія» ДЮСШ Березнегувате 3:0;

ДЮСШ Снігурівка – ДЮСШ Нова Одеса 4:0;

ДЮСШ Очаків – ДЮСШ Баштанка 0:6;

ДЮСШ Братське – МДЮСШ Новий Буг 2:0;

ДЮСШ Очаків – МДЮСШ Новий Буг 2:8.

ДЮСШ Очаків – МДЮСШ Новий Буг 2:8.

Також пройшли перенесені ігри Вищої ліги:

ДЮФШ ФК «Миколаїв-Т»-08 – ФК «Щербачева»-07 4:1;

ДЮФШ ФК «Миколаїв-Т»-09 – «Лідер» 14:0;

ДЮФШ ФК «Миколаїв-Т»-10 – ДЮСШ №3-10 17:0.

Турнірна таблиця Першої ліги після шести турів: