«Варварівка» впевнено обіграла AgriGrein у непростому поєдинку шостого туру зимової першості Миколаївської області

У суботу, 18 січня, на штучному полі Центрального міського стадіону матчем AgriGrein – «Варварівка» стартував шостий тур зимової першості Миколаївської області з футболу.

AgriGrein (Баштанський р-н) – «Варварівка» (Миколаїв) 1:4 (1:2)

ЦМС (штучне), +15 градусів, 100 глядачів.

Арбітри: Л. Ізбаш, О. Мерцалов, О. Антонов. Спостерігач арбітражу: В. Балакін (всі – Миколаїв).

Голи: Сербулов (39) – Климко (16, 47), Місюра (19), Щербина (49).

Попередження: Ратушний (5), Смолик (63) – «Варварівка».

Видалення: Смолик – «Варварівка» (нецензурне вираження на адресу асистента арбітра).

 

Розпочали гру команди нерівними силами: AgriGrein зі старту першого тайму були у меншості, однак за кілька хвилин ситуація вирівнялась. І вже на 16-ій хвилині зустрічі влучним пострілом рахунок відкрив Дмитро Климко, а за три хвилини Олександр Місюра подвоїв результат. Однак ще до перерви AgriGrein зміг впритул наблизитись до суперника. За хвилину до закінчення першого тайму біля воріт «Варварівки» опинився Олег Сербулов та своєї можливості не проґавив, забивши гол у роздягальню.

AgriGrein, маючи велике бажання відігратись, з початку другого тайму прижав суперника на їх половині поля, активно пресингував та атакував ворота «Варварівки». Але Вадим Радіола впевнено захищав свої володіння, кілька разів дійсно врятувавши команду. Однак і «Варварівка» у захисті не відсиджувалась та регулярно підловлювала опонента на контратаках. Так на 47-ій хвилині ударом з-за меж карного майданчика Климко відправив м’яч у ближній кут воріт, оформивши дубль. А вже за дві хвилини знову Климко і Щербина опинились на вістрі контратаки. Дмитро віддав пас одноклубнику і той рикошетом від штанги направив його у ворота. За 15 хвилин до закінчення гри «Варварівка» залишилась у меншості: за образу арбітра друге попередження та червону картку отримав Андрій Смолик. Суперники до фінального свистка продовжували шукати можливості для зміни рахунку на свою користь, однак більше голів жодна команда забити не змогла.

«Зважаючи на те, у яку кадрову ситуацію ми потрапили, то гра була нормальною. У нас шість гравців травмовані, двоє поїхали на перегляд закордон. Важко було. Довелось вийти на поле Смолику, Мариненку та мені. Але результатом я задоволений, грою також. Хоча і суперник не зібрався – розпочинали вони гру вдесятьох, потім забили, зарухались. У підсумку, коли ми забили третій гол, вони просто вже зупинились і нам стало набагато легше, навіть незважаючи на вилучення у нашій команді, ми довели гру до логічного завершення», — поділився враженнями від матчу тренер команди «Варварівка» Олексій Бєлічко.