«Варварівка» на останніх хвилинах вирвала перемогу над «Воронівкою» на зимовій першості області

У суботу, 21 грудня, матчем «Варварівка» — «Воронівка» стартував третій тур зимової першості Миколаївської області.

«Варварівка» (Миколаїв) – «Воронівка» (Миколаїв) 4:3 (2:1)

ЦМС (штучне), +14 градусів, 150 глядачів.

Арбітри: В. Мамчур (Березанка), О. Антонов, О. Мерцалов. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (всі – Миколаїв).

Голи: Борисов (17), Щербина (50), Місюра (76) – Гранковський (37, 58), Чорнописький (39 АГ), Сторубльовцев (48).

Попередження: Маркитан (65), Борисов (67) – Зима (38), Рябченко (48), Вітенко (54), Горобець (61), Гранковський (68).

Вилучення: Булах (30) – запасний гравець «Воронівки» (агресивна поведінка щодо асистента арбітра). 

Зустріч команд носила принциповий характер: суперники боролись за гілку першості у літньому сезоні обласного чемпіонату та продовжують боротьбу і надалі. Цього разу було так само. Грали жорстко, до останнього борючись за кожен м’яч. Лік забитим голам у зустрічі відкрила «Варварівка». На 17-ій хвилині сильним ударом по центру Василь Борисов забив перший м’яч у поєдинку. А далі гра перейшла у позиційну боротьбу та суперечки на полі. Незадоволені деякими рішеннями арбітра футболісти «Воронівки» не стримували емоцій, гравець заміни Дмитро Булах вийшов доводити своє бачення гри боковому арбітру, за що і отримав вилучення. Поза тим футболісти не забували і про гру, час від часу загострюючи ситуацію то біля одних воріт, то біля інших. За три хвилини до перерви арбітр призначає штрафний удар у бік воріт «Варварівки». Після навісу у карний майданчик першим на добивання встигає Сергій Гранковський, який робить рахунок гри нічийним – 1:1. Але ненадовго. Вже на 39 хвилині штрафний удар в інший бік також виявляється результативним. Пробивав стандарт Дмитро Климко, м’яч низом направлявся у ворота, зачепив попередньо Чорнописького, на якого гол і записали. На перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів поля – 2:1.

У другому таймі першими відрізнились гравці «Воронівки». На 48 хвилині Валерій Сторубльовцев, який щойно вийшов на заміну, знову зрівняв рахунок. Не забарилась відповідь від суперника, однак ворота врятував голкіпер. Але наступна атака «Варварівки» вже була точною. На цей раз Сергій Щербина прорвався по флангу та розстріляв ворота Бурцева, повернувши перевагу своїй команді. У другому таймі на полі події розгортались дуже швидко. Не пройшло і десяти хвилин, як арбітр знову вказав на центр поля після того, як Гранковський увірвався до карного майданчика суперника та поклав свій другий м’яч у цьому поєдинку у ворота «Варварівки». Знову нічия – 3:3. Гравці обох команд продовжували атаки на ворота один одного, обмінявшись гострими моментами. Поки на 76-ій хвилині Олександр Місюра не поставив фінальну крапку у вигляді голу-красеня, забивши м’яч у польоті головою у дальній кут. З рахунком 4:3 на користь «Варварівки» закінчився цей насичений голами, попередженнями та цікавими моментами матч.   

Гравець ФК «Варварівка» Кирило Маркитан прокоментував гру:

«Ми чемпіони минулої зимової першості та літнього сезону обласного чемпіонату, тому нам є що доводити. Це була дуже принципова гра для нас, у нас завжди з «Воронівкою» складні ігри, тому дякую хлопцям, ноги ніхто не прибирав, боролись до останнього, усі молодці».