«Хлібороб» відібрав очки у AgriGrein у другому турі зимової першості області

У неділю, 15 грудня, в рамках другого туру зимового чемпіонату Миколаївської області на штучному полі Центрального міського стадіону зустрілись команди «Хлібороб» та AgriGrein.

«Хлібороб» (Херсонська обл.) – AgriGrein (Баштанський р-н) 5:1 (1:0)

ЦМС (штучне поле), +10 градусів, 50 глядачів.

Арбітри: О. Зевакін, О. Антонов, С. Пашинський. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко.

Голи: Фольковський (25, +54, 57, 64), Тищенко (44) – Чаус (+77).

З початку зустрічі команди діяли на зустрічних курсах, по черзі загострюючи ситуацію у штрафному майданчику один одного. Однак у першому таймі результат принесла лише одна атака. Гравець «Хлібороба» Євген Фольковський на швидкості відірвався від переслідувачів та ударом здалеку відправив м’яч за комір голкіперу, який вийшов з воріт на випередження. Попри намагання AgriGrein піти на перерву хоча б за нічийного рахунку командам не вдалось.

Другий тайм виявився значно результативнішим для херсонської команди. Вже за чотири хвилини після виходу на поле влучним ударом збільшив перевагу Олексій Тищенко. Одноклубники відсвяткували забитий ним гол традиційним рухом, привітавши таким чином Олексія з народженням доньки. Після другого забитого м’яча «Хлібороб» частіше та впевненіше загрожував воротам суперника, а всі наступи на свої володіння присікав ще на підступах до штрафного майданчика. На 54-ій хвилині зустрічі за зрив чергової атаки на ворота AgriGrein арбітр призначив пенальті, який вдало виконав Євген Фольковський, записав на свій рахунок дубль. А за три хвилини все той же Фольковський головою поклав ще один м’яч у ворота суперника. Але і цього йому виявилось замало: на 64-ій хвилині нападник «Хлібороба», самотужки виконавши прохід до воріт, відправив свій четвертий м’яч у дальній кут. І тільки після цього AgriGrein активніше став насідати на протилежні ворота, але сил і часу на кардинальні зміни результату матчу було замало. Команда змогла забити лише гол престижу, який на 77 хвилині з пенальті «поклав» Олександр Чаус.        

Тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний прокоментував матч:

«Результатом ми задоволені – рахунок по грі. Але могли і більше забити. Команда суперників сподобалась – молоді хлопці, б’ються, стараються. Перших хвилин 25 нам було дуже важко, поки були сили у суперника. Вони грамотно перебудовувались, накривали нас – важко було у першому таймі. Що стосується нашої команди, ми продовжуємо експериментувати: випустили у другому таймі ряд молодих футболістів. Ще раз повторюсь, що завдання на цьому турнірі у нашої команди – це награти склад, подивитись багатьох гравців, щоб визначитись на літню першість».