Ліга вуличного футболу нагородила призерів осіннього Кубку «Юніори»

30 листопада на штучному майданчику стадіону «Юність» пройшли фінальні ігри та урочисте нагородження учасників осіннього Кубку Ліги вуличного футболу «Юніори».

На початку змагань участь в змаганнях прийняли 16 команд не тільки з міста Миколаєва, а й з Вітовського, Миколаївського та інших районів області. Після групового етапу 8 кращих команд увійшли до Вищої ліги, а останні 8 команд сформували Першу лігу.

Отже, в боротьбі за друге-третє місця в Вищій лізі зійшлись «Дрім» та МПСЛ. Першим конче потрібна була перемога, а других влаштовувала і нічия. Після першого тайму МПСЛ вдалося вирватися вперед з рахунком 4:1, проте у другому таймі «Дрім» зібрались з силами і змогли зіграти в нічию. Фінальний рахунок матчу склав 4:4.

Після завершення даної гри було проведено церемонію нагородження переможців та призерів Кубку. Привітати та відзначити призерів Кубку ЛВФ «Юніори»  приїхали голова ЛВФ та заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Олександр Степанов, заступник голови Федерації футболу Олександр Балакін та головний арбітр змагань Євгеній Фішман.

«Федерація футболу завжди намагається вам допомогти, підтримуючи такі змагання, аби футбол і надалі розвивався. Хочу подякувати всім учасникам змагань та запрошую вас і надалі приймати участь в наших Чемпіонатах та Кубках. Дякую голові Федерації футболу Миколаївської області Олександру Пасічному за підтримку в розвитку Ліги вуличного футболу. Ще раз зі святом вас і гарного всім настрою», — привітав присутніх Олександр Степанов.

Олександр Балакін від імені голови ФФМО Олександра Пасічного також приєднався до привітань:

«Футбол те, що нас об’єднує і те, що нас тримає разом. Ліга вуличного футболу завжди проводить різного роду футбольні заходи, вони постійно тримають нас в тонусі. Хотілось би аби ви трохи попрацювали над поведінкою, а так таких змагань повинно бути як найбільше. Федерація футболу Миколаївської області зі своєї сторони долучилась до розвитку вуличного футболу та презентуємо кожній з команд по футбольному м’ячу».

Перемогу в Першій лізі здобула команда «Радсадик», срібло дісталось «Ліверпулю», а бронза «Легенді».

У Вищій лізі володарем Кубку стала команда «Вульф», друге місце МПСЛ і третє посіла «Дрім».

Крім відзначення лауреатів Кубку ЛВФ Юніори, було також нагороджено учасників змагань у трьох номінаціях:

«Кращий бомбардир Першої ліги» – Максим Кияшко.

«Кращий бомбардир Вищої ліги» Микита Подвисоцький.

«Кращий воротар» — Віталій Кондратьєв.