На святкуванні 111-річниці Миколаївського футболу показовий матч провели дівочі команди

У неділю, 27 жовтня, в рамках святкування 111-річниці футболу Миколаївської області показовий матч на натуральному тренувальному полі продемонстрували дівчата, умовно поділені на збірну Миколаївської області та збірну міста Миколаїв.

Незважаючи на те, що гра була товариська, дівчата на полі демонстрували свої можливості на повну силу. Відкрила рахунок у поєдинку збірна міста, яка першу половину гри виглядала більш впевнено, що і відобразилося на результаті: на перерву команди пішли за переваги «містян» 3:1. Але вже після недовгої перерви збірна області змогла перетягнути важелі на свій бік та зрівняти рахунок. Основний час завершився нічийним результатом.

Оскільки зустріч була показова, то була призначена серія післяматчевих пенальті. Футболістки в кожний удар вкладали всю свою майстерність, але в цій лотереї сильнішою виявилася збірна команда міста Миколаїв.

Тренер дівчат Володимир Єфімако, який в цей раз вболівав за обидві команди, поділився враженнями від святкового матчу:      

«Приємно, що на 111-ий День народження Миколаївського футболу я і мої підопічні стали частиною цього свята і безпосередньо його учасниками!

Гра проходила в рівній боротьбі. Кожна з футболісток прагнула принести максимум користі для своєї команди. У підсумку гра завершилася з рахунком 3:3 і тільки серія пенальті змогла виявити переможця.

Хочу подякувати всім організаторам заходу за те, що допомагаєте молоді вибрати правильний шлях у житті і закохуєте в кращу гру на планеті!».