«Варварівка» у непростій боротьбі здобула перемогу над «Новим Бугом – Кам’яним» у Вищій лізі обласного чемпіонату

У неділю, 20 жовтня, село Кам’яне приймало матч 10 туру Вищої ліги обласного чемпіонату між командами «Новий Буг-Кам’яне» та «Варварівка».

«Новий Буг –  Кам’яне» (Новобузький р-н) – «Варварівка» (Миколаїв) 0:2 (0:1)

Арбітри: О. Зевакін, О. Мерцалов (обидва – Миколаїв), О. Гурський (Новий Буг). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: Щербина (39, 82).

Попередження: Мельниченко (70) – Ратушний (17).

На полі зустрілися дві бойові команди, які не звикли поступатись супернику, тому гра була напружена до останніх хвилин. Однак відкрити рахунок в матчі вдалось «Варварівці». На 39 хвилині подачу Дмитра Климка замкнув Сергій Щербина, направивши м’яч у ворота суперника. На початку другого тайму господарям поля випала нагода зрівняти рахунок у вигляді пенальті. Але Вадим Радіола холоднокровно парирував удар Валерія Римчука. А ось «Варварівка» свій шанс не знехтувала. На 82 хвилині команда пішла атакою на ворота суперника, яка привела до другого голу. Знову у воротах господарів відмітився Сергій Щербина, записавши дубль на свій рахунок.    

«З Кам’яним завжди важко грати – команда бойова, яка не поступається до останньої хвилини. Гравці високі, міцні, а поле маленьке та важке. Було важко, але ми перемогли, не втратили важливих очок, які нам знадобляться у майбутньому, щоб здобути чемпіонство. У грі був переломний момент, коли після першого забитого м’яча в наші ворота був назначений пенальті, який Вадим Радіола «потягнув». Попереду нас чекають складні ігри – з «Первомайськом», «Воронівкою», «Доманівкою». Задача перед нами стоїть здобути чемпіонство, тому налаштовуємось на кожну гру», — прокоментував гру автор двох забитих м’ячів, гравець «Варварівки» Сергій Щербина.

«Після останніх успішних ігор, які ми провели, команда повірила в себе. Ми налаштовувались, знали, що «Варваровка» — це найбільш дисциплінована та відповідальна команда, по їх гравцях видно, що вони готуються до обласного чемпіонату, регулярно тренуються. Тому ми налаштовувались показати гарну гру, нав’язати супернику свою гру, пресинг та силову боротьбу. Але у них така ж команда, як і в нас – молоді, рослі хлопці, — тому на наш пресинг вони відповіли тим же, і вийшла гарна бойова гра. Не скажу, що у них було набагато більше моментів, однак вони виглядали технічнішими за нас, а ми були більш напористими. Якби вдалося реалізувати пенальті, то, я думаю, гра б помінялась. У другому таймі ми зіграли ще краще, однак супернику вдалося забити другий гол», — поділився враженнями від гри тренер команди «Новий Буг — Кам’яне» Валерій Римчук.