У Миколаївському районі провели Великий і Малий Кубки з футболу

19 жовтня в селі Степове відбувся фінал Кубку з футболу Миколаївського району.

У фіналі прийняли участь 4 команди району: «Степове-Михайлівка», «Радсад»,»Нечаяне», «Петрівка».

Організаторами заходу, федерацією футболу Миколаївського району, було прийнято рішення про проведення двох кубків. За Великий Кубок грали ФК «Степове-Михайлівка» та ФК «Радсад». А в боротьбу за Малий Кубок втупили  ФК «Нечаяне» та ФК «Петрівка».

На урочистому відкритті змагань були присутні заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Олександр Степанов, голова партійного осередку «Слуга Народу» в Миколаївському районі Микола Татаренко, керівник районної федерації футболу Сергій Мітін, керівник ДП «Племрепродуктор «Степове» Ольга Ільчева.

В боротьбі за Великий Кубок, як і годиться матчам такого рівня, команди показали достойну гру, в якій вирували емоції, пристрасті та безкомпромісна боротьба. Жодна з команд не хотіла поступатись, напевно, саме тому команда Степового мінімально обіграла «Радсад», здобувши собі перемогу.

А ось в матчі за Малий Кубок вболівальники побачили чималу кількість забитих голів на будь-який смак. «Нечаяному» вдавались результативні акати, завдяки чому вони здолали суперника с рахунком 4:1.

За результатами змагань, Великий Кубок у напруженій боротьбі вибороли господарі — команда «Степове-Михайлівка», Малий Кубок отримала команда «Нечаяного».