ВАДИМ КОСТЮЧЕНКО: «НАСТУПНИЙ, П’ЯТИЙ ТУРНІР «КРИМ — ЦЕ УКРАЇНА» БУДЕ МІЖНАРОДНИМ»

У Херсоні завершився традиційний, четвертий за ліком Всеукраїнський турнір «Крим — це Україна». Переможцем змагань, які проходили під егідою Федерації футболу України, стала команда «Дніпро» з однойменного міста.

У церемонії нагородження лауреатів взяли участь перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та експерт УЄФА з питань розвитку елітного юнацького футболу Роджер Мейхтрі, який отримав із рук одного з керівників української федерації вимпел ФФУ, футболку з логотипом «Крим — це Україна» та подяку від Андрія Павелка за участь у навчально-методичному форумі для тренерів-викладачів Херсонської та Миколаївської областей.

Після завершення церемонії Вадим Костюченко підбив підсумки змагання та оцінив, які перспективи воно має у майбутньому.

— Турнір пройшов на високому рівні, що підтвердив і наш гість з УЄФА, — сказав перший віце-президент ФФУ. — Філософія цього змагання полягає в тому, що футбол об’єднує всіх. Наша федерація докладає зусиль до розширення географії турніру, збільшення кількості його учасників. І тепер у цьому напрямку планується черговий прорив.

Як запевнив нас Роджер Мейхтрі, він високо оцінив організаційний рівень турніру «Крим — це Україна», а також його значення для розвитку дитячо-юнацького футболу. Представник УЄФА повідомив, що, починаючи з наступного року, Європейский футбольний союз сприятиме тому, щоб це змагання вийшло на міжнародний рівень. Тож очікуємо на п’ятому за ліком турнірі гостей з інших країн!

Першими на стадіоні «Кристал» зустрілися команди із Харкова та Володимира-Волинського, які визначили володаря бронзи турніру. УФК «Олімпік» переміг із рахунком 2:1. Після цього відбувся поєдинок за перше місце, у якому «Дніпро» з однойменного міста виявився сильнішим за миколаївське ВУФК «Торпедо» — 4:1 та виборов головний приз змагань.

  1. ФК «Дніпро» (Дніпро)
  2. ВУФК «Торпедо» (Миколаїв)
  3. УФК «Олімпік» (Харків)
  4. ФК «BRW-ВІК» (Володимир-Волинський)
  5. ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса)
  6. СК «Азовсталь» (Маріуполь)
  7. ФК «Динамо» (Київ)
  8. СДЮШОР «Кристал» (Херсон)

26.08.2018

Матч за 3-є місце

УФК «Олімпік» (Харків) — ФК «BRW-ВІК» (Володимир-Волинський) — 2:1

Фінал                   

ФК «Дніпро» (Дніпро) — ВУФК «Торпедо» (Миколаїв) — 4:1

http://hoff.ks.ua

***

В. М. Сірий, прес-служба ФФМО

електронна пошта: ffgnik@meta.ua

телефони: 097-744-31-86 (вайбер) 099-491-20-98  063-512-49-76