У Южноукраїнську триває чемпіонат з футболу: результати ігор

«U — 35» (Южноукраїнськ) – «Автолокомотив» (Южноукраїнськ) – 3:5 (2:2)

23.07.18  ЮПЛ 26 градусів. 350 глядачів.

Арбітри:   Ю. Бойко, Р. Кирилов

Голи:  Слободян (20), Курбатов (35), Гук (73) — Сандул (10, 70), Синкевич (19, 58),

Халаїм (69)

«Юні ветерани» з справжнім ветераном Євгеном Курбатовий у першому таймі дали гарний відпір «Автолокомотиву». Пропустивши першими від Артема Сандула і Максима Синкевича, змогли забити два м’ячі Євгена Слободян і Курбатов  та зрівняти рахунок. В другому таймі ситуація не зминилася, «Автолокомотив» атакував, а «U — 35» діяв на контратаках. Гарно грали в цей день обидва голкіпера Сергій Доценко і Денис Максимчук відбивавшє  небезпечні удари. Але ветерани не змогли противостояти до кінця матчу. Максим Синкевич, Володимир Халаїм і Артем Сандул, забивши ще по голу принесли перемогу «Автолокомотиву», який після цього очолив турнірну таблицю.  

«Зірка» (Южноукраїнськ) – КБК (Прибужжя) – 2:0 (1:0)

24.07.18  ЮПЛ 27 градусів. 110 глядачів.

Арбітри:   В. Кісліцин, В. Співак

Голи:  Ніколаєнко (17, 50)

Попередження: Тофан (53, «З»)

Краще були налаштовані на гру гравці «Зірки» під керівництвом Леоніда Тофана. Владислав Ніколаєнко оформивши дубль у матчі приніс важливу перемогу команді.  

«Богданівка» (Богданівка) – «Легіон» (Южноукраїнськ) – 0:2 (0:1)

25.07.18  ЮПЛ 27 градусів. 100 глядачів.

Арбітри:   В. Кісліцин, Р. Кирилов

Голи:  Оніщенко (18), Турумуру (51)

Учасник Першості Миколаївської області з футболу поступився амбіційній команді з Южноукраїнська. Номінальні гості забили по голу у кожному таймі.

«Рятівник» (Южноукраїнськ) – ДПЕС (Южноукраїнськ) – 2:2 (0:2)

26.07.18  ЮПЛ 26 градусів. 280 глядачів.

Арбітри:  Ю. Бойко, В. Кісліцин

Голи:  Ляшок (50), Вагін В. (58) – Овчар (19), Варяниця (38)

Попередження: Гаркавенко (7, «Д»), Долінський (26, «Р»), Лісовський (53, «Д»), Вагін В, (53, «Р»), Барановський (61, «Р»), Дехтяр (80, «Д»), Кулініч (80, «Р»).

Цього дня зійшлись на футбольному полі команди, які ведуть боротьбу за призові місця. В першому таймі гравці ДПЕС діяли більш активно, були першими на підборі та старалися контролювати м’яча. Все це принесло їм дивіденди у забитих м’ячах. Артем Овчар дальнім ударом забиває перший, а Сергій Варяниця дріблінга та влучного удару виводить команду у перед. Ще гарні можливості упустили Григорій Тамразян, Дмитро Приходько.

В другому таймі все змінилося в точності інакше. «Рятівник» провівши чоловічу бесіду у перерві почав грати агресивно, випереджати суперника на кожній ділянці поля. Воротар ДПЕСа Юрій Алексєєнко почав працювати інтинсивніше, відбивати м’ячі від Володимира Долінського, Вадима Кілініча, Євгена Угріна та інших гравців. А що ДПЕС? Почалися сварки на футбольному полі, гравці стали вчити кожний кожного. «Рятівник» скористався футбольними баталіями ДПЕС. Віталій Ляшок дальнім ударом скорочує відрив від ДПЕС, Василь Вагін чудовим ударом зі штрафного зрівнюю рахунок. Гра після удару зупинилась на декілька хвилин, воротар Юрій Алексєєнко стрибавши до м’яча зіткнувся з штангою воріт. Тільки після цього гості заграли, як у першому таймі. Сергій Варяниця пройшовши по правому флангу робить передачу на Артема Овчара, який пробивавши м’яча влучив у штангу, а Роман Гончаренко накриває його. На при кінці матчу ще були моменти у обох команд, але команди не скористалися  гарними моментами. В підсумку бойова нічия.

 Бомбардири: Кулініч (Рятівник) — 11, Угрін (Рятівник) — 11, Лапін  (Зірка) — 7, Тамразян (ДПЕС) — 6, Овчар (ДПЕС) — 6                     

Увага! Командам «Зірка», ДПЕС, «Богданівка», КБК, «U – 35» перед наступними іграми здати заявки команд (за не подані заявки будуть зняти очки). Представникам команд  звернути увагу на заповнення рапорту на гру (стартовий склад,   запасні гравці).

Головний суддя змагань В.В.Кісліцин.

                                                      Наступні  ігри:

           30.07.18   Пн  19.00        «U — 35» —   «Легіон»

                                           Южноукраїнськ Южноукраїнськ

                 31 .07.18   Вт  19.00    «Богданівка»   — ДПЕС     

                                                      Богданівка Южноукраїнськ

           01.08.18   Ср  19.00 « Автолокомотив»    — «Зірка»

                                             Южноукраїнськ Южноукраїнськ

           03.08.18   Пт  19.00     «Рятівник»    — КБК

                                               Южноукраїнськ Прибужжя