«Ольгополь» вдома отримав впевнену перемогу, здолавши «Зорі над Бугом» у матчі Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області

У неділю, 1 листопада, пройшов матч Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області, де зустрілися команди «Ольгополь» та «Зорі над Бугом».

«Ольгополь» (Єланецький р-он) – «Зорі над Бугом» (Вознесенський р-он) 3:1 (2:0)

Стадіон в с. Ольгополь, +13 градусів.

Арбітри: О. Філон (Миколаїв), Ю. Попов (Н. Буг), О. Гурський (Н. Буг). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: О. Маріненко (17), М. Райко (37), А. Злобін (75) – О. Грущенко (85).

Попередження: Д. Ткаченко (85) «Ольгополь».

Матч проходив за переваги господарів поля, які частіше та більш впевнено вибігали до воріт суперника. Така тактика допомогла  їм першими відкрити рахунок. На 17 хвилині влучно по гостьовим  воротам пробив нападник «Ольгополя» Олександр Маріненко. В середині тайму команда організувала наступну гольову атаку. Рахунок подвоїв Микола Райко. У другому таймі картина матчу суттєво не змінилась, тож господарі знову домінували на полі. На 75-й хвилині господарі ще раз вразили ворота суперника, проте через 10 хвилин отримали гол у відповідь. «Зорям над Бугом» вдалося скоротити відставання, зробив це Олександр Грущенко на 85 хвилині.

Президент команди «Ольгополь» у післяматчевому коментарі відмітив:

«По рахунку зрозуміло, що гра проходила в нормальному руслі. Рахунком зустрічі задоволений, а ось самою грою ні.  Передачі можна було віддавати більш точно і рахунок був би більшим. У нас ще досі хромає реалізація. Установки хлопці  виконали, не всі звичайно, але виконали. Зараз налаштовуймось на наступну гру. Хочеться подякувати супернику за гарну та достойну гру.