У Ольшанській громаді відкрили оновлену спортивну залу

21 грудня в смт Ольшанське, після виконаних капітальних ремонтних робіт, відбулось офіційне відкриття відреконструйованної спортивної зали.

На таку святкову подію завітали почесні гості, керівництво та адміністрація Ольшанської об’єднаної громади, директор, вчителі та учні школи, а також спортсмени району.

На початку свята присутніх привітали голова громади Сергій Новак, представник депутата обласної ради Юрія Кормишкіна та заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, який від імені голови обласної Федерації футболу Олександра Пасічного звернувся до присутніх:

«Відкриття цієї зали – дуже важливий крок для розвитку спорту та фізичної культури. Приємно, що відтепер діти займатимуться спортом в комфортних умовах. Реконструкція спортивної зали стала можливою завдяки злагодженій та кропіткій роботі влади, органів місцевого самоврядування та громадськості села Ольшанське. Нехай спортивні заняття та змагання, які тут відбуватимуться, будуть насиченими та цікавими, а уроки з фізичної культури проходитимуть з радістю», — сказав Олександр Балакін.

На честь свята він від Федерації футболу Миколаївської області презентував комплект м’ячів учням Ольшанської ЗОШ, аби заняття спортом були більш цікавішими та результативнішими та вручив нагороди спортсменам громади.

З нагоди відкриття зали діти, які є гордістю школи – спортсмени, неодноразові переможці районних і обласних змагань з різних видів спорту підготували для гостей номери із демонстрації спортивної майстерності.

В реконструйованій залі здійснено капітальний ремонт приміщення, відремонтовано роздягальні, кабінети вчителів фізкультури, закуплено інвентар.