У Миколаївському обласному ВФСТ «Колос» пройшла звітно-виборча конференція

6 серпня пройшла VII звітно-виборча конференція Миколаївської обласної громадської організації ВФСТ «Колос» .

Участь у конференції взяли начальник управління молодості та спорту Миколаївської ОДА Віктор Гінкул, заступник голови АФМО Олександр Балакін, голова Миколаївської обласної ВФСТ «Колос» Володимир Борухов, його заступник Валерій Запорожець та  спортивна громадськість області. Загалом на конференції були присутні 46 делегатів.

Спочатку всі присутні заслухали звіт голови ВФСТ «Колос» Володимира Борухова за звітний період та більшістю голосів прийняли його до відома. Потім Володимир Васильович повідомив присутніх про те, що залишає свою посаду, а на місце голови ВФСТ «Колос» рекомендує свого заступника Валерія Запорожця.

Відбулись вибори голови, заступника голови, президії, ревізійної комісії Миколаївської обласної організації ВФСТ «Колос».

На завершення проведення зборів новообраний голова Валерій Запорожець висловив чимало позитивних побажань щодо майбутньої діяльності організації, всебічному сприянню підвищенню рівня фізичного здоров’я та проведенню фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи на території Миколаївської області.