Огляд Відкритого Чемпіонату міста Южноукаїнська з футболу серед аматорських команд -2020

Пропонуємо вашій увазі огляд матчів чергового туру Відкритого Чемпіонату міста Южноукаїнська.

ТВТ (Южноукраїнськ) — «Семенівка»(Семенівка) — 0:1 (0:1)

30.07.2020 ЮПЛ. 30 градусів. 110 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко, Р. Кірілов
Спостерігач: В. Кісліцин
Голи: Ігнатьєв (9)
Попередження: Киселев (8, ТВТ)

***
Цього дня на футбольне поле вийшли команди претиденти на призові місця, які перед Чемпіонатом підсилили склад своїх команд. З перших хвилин пішла боротьба за середью лінію поля. Кожна з команд створювала гольові моменти після чітко організаційних комбінацій, але на останньому рубежу чітко працювали воротарі обох команд. Гравці команди ТВТ організували одну з атак, після якоі гості з Семенівки швидко перешли в контратаку, де заробили штрафний. Після розіграшу штрафного господарі поля перевели мяч на кутовий, після подачі мяча у штрафну захисники упустили гравця з «Семенівки» Володимира Ігнатьєва, який головою і відкрив рахунок у матчі. Після пропущеного гола гравці ТВТ створили декілька гольових моментів, яких не змогли реалізувати.
У другому таймі нічого не змінилося, гольові моменти були, як у одніх та і у других воріт. Воротарі та захисники обох команд дуже чітко оборонялися, не давши одній команді зрівняти рахунок, а іншій команді закріпити результат. На прикінці матчу господарі мали чудовий момент зрівняти рахунок, але нападник пробив повз воріт. З мінімальним рахунком перемогу здобула команда «Семенівка».

«Богданівка»(Богданівка) — «Южноукаїнськ»(Южноукаїнськ) — 2:7 (1:3)

31.07.2020 ЮПЛ. 27 градусів. 50 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко, В. Співак
Спостерігач: В. Кісліцин
Голи: Кравчук О. (3, 63), Янович (в/в 68) — Шамрай (2, 44), Пронін (13), Варяниця (37, 53, 79)
Вилучення: Пронін (26) — «Южноукаїнськ», Мицик (73) — «Южноукаїнськ», Крупчатник (73) — «Богданівка»

***
Гра розпочалася з голів. Одна з перших атак номінальних гостей завершилась голом після прострілу від Дмитра Шамрая мяч залетів у ближній кут воріт. Не пройшло і хвилини, як хозяйва заробили штрафний удар близько
штрафного майданчика, Олександр Кравчук чітким ударом зрівнює рахунок. Після таких подій команди почали створювати гострі моменти біля обох воріт. Гравці з Богданівка провели одну з контратак, де ціною фолу «останньої надії» Вадим Пронін зупинив гравця. Тільки в другій половині першого тайму пощастили команді з Южноукаїнська, які і пішли на другий тайм переможцями. В другому таймі команди обмінялися голами. Після цього гра потрохи вирівнялась і кожні гравці не поступалися один одному. І це привело до сутечки між двома футболістами, що привело до вилучення. Гарні моменти не використал Олександр Кравчук. А на прикінці тайму команда «Южноукаїнськ» забила потрібні собі голи і гарантувала собі переконливу перемогу.
***
Бомбардири: Лупан (Семенівка) — 5, Кравчук О. (Богданівка) — 4, Варяниця (Южноукаїнськ) — 3, Шамрай (Южноукаїнськ) — 3, Бобок А. (Рятівник) — 2, Угрін (Рятівник) — 2, Кулініч (Рятівник) — 2, Бобок Б. (Рятівник) — 2, Даревський (ТВТ) — 2, Синкевич (ТВТ) — 2, Балашов (Семенівка) — 2, Шпаков (Семенівка) — 2, Шамрай (Южноукаїнськ) — 2, Ігнатьєв (Семенівка) — 2.