У Березнегуватому пройшов Кубок відкриття та нагородження переможця Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області з футзалу «Ідеальне таксі – 994»

26 липня з нагоди Кубку відкриття футбольного сезону в Березнегуватському районі відбулось і нагородження переможців Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області з футзалу «Ідеальне таксі – 994» місцевої команди «Надія».

Нагадаємо, що Чемпіонат проходив під егідою Асоціації футболу Миколаївської області за спонсорською підтримки «Ідеального таксі – 994».

Приємну місію нагородження переможців виконали представники Асоціації  футболу Миколаївської області: заступник голови Олександр Балакін, керівник  комітету дитячо-юнацького футболу Микола Некрасов, технічний директор та головний суддя змагань Олександр Бобров.

Присутніх спортсменів та вболівальників привітав заступник голови АФМО Олександр Балакін:

«Хотів би від імені голови АФМО Олександра Пасічного та головного спонсора Чемпіонату Сергія Проданюка  привітати вас з перемогою. Сергій Романович – людина, яка впродовж всього Чемпіонату переживала, вкладала душу в ці змагання, аби дитячий футбол розвивався та діти мали змогу грати в продовж цілого року. Командна робота, коли кожен працює заради спільної мети, дає великі результати. І це дає наснаги нам працювати над розвитком футболу і в районах, тож ситуацію щодо цього ми постійно моніторимо. У Березнегуватому, згідно вимог АФМО, повинен відбутись районний чемпіонат, формат ми обговоримо з Євгеном Лебідем та Юрієм Блохою. Ми зі своєї сторони будемо підтримувати вас та допомагати в його проведені».

До вітань долучились і Микола Некрасов та Олександр Бобров, відмітивши, що команда «Надія» є постійним учасником чемпіонатів та інших змагань, організатором яких виступає АФМО, де займає призові місця. Тож вони побажали юним спортсменам не зупинятись на досягнутому та в усьому слухати тренера.

Після почесні гості з АФМО привітали з днем народження футбольного функціонера та спортивного наставника ФК «Вікторія» Євгена Лебедя, подарувавши йому від усього колективу АФМО м’яча з підписами працівників.

В номінації «Кращий гравець» Зимової першості Миколаївської області з футзалу серед дітей «Ідеального таксі – 994» Першої ліги  нагороду отримав — Артем Маспанов.

Окрім медалей та кубку за перше місце,  спонсор чемпіонату Сергій Проданюк придбав для переможців Чемпіонату новеньку футбольну форму, не забувши і про голкіпера команди.

Отримавши заслужені та довгоочікувані нагороди маленькі спортсмени продовжили свою участь в Кубку відкритті району, де на рівні з дорослими та більш досвідченішими футболістами виборювали право на головний трофей сезону.

Цьогоріч Кубок відкриття у Березнегуватому прийшов за участі трьох районних та двох команд з Херсонської області.

У ході палкого протистояння команда села Висунськ виборола п’яте місце, четверте посіли юні футболісти з команди «Надія»,  третє місце завоювали херсонські футболісти – ФК «Давидів Брід», друге місце дісталося гравцям села Біла Криниця, а кубок турніру відвоювали господарі змагання – ФК «Вікторія».

ФК «Вікторія» була нагороджена кубком та м’ячем, а команди фіналісти також від АФМО отримали по футбольному мячу.