«Миколаїв АТО» мінімально обіграв ФК «Одеса АТО» в Кубку героїв АТО

У неділю, 26 липня, на стадіоні парку «Перемога» відбулася гра у групі «Південь» Кубку героїв АТО, де ФК «Миколаїв АТО» приймав команду «Одеса АТО».

ФК «Миколаїв АТО» – ФК «Одеса АТО» 1:0 (0:0)

Арбітри: А. Артеменко, О. Філон, А. Щирський (усі – Миколаїв).

Голи: Долганюк (42).

Попередження: Приходченко – Волошин, Хохотвя.

Видалення: Мамчур (45) – «Миколаїв АТО».

Перший тайм зустрічі пройшов у намаганнях кожної команди заволодіти перевагою, установити свій контроль за м’ячем та взаємних атаках. Незважаючи на те, що хороші можливості забивати були біля обох воріт, відкрити рахунок до перерви так і не вдалося.  

На початку другої половини гри миколаївці притисли суперника до їх воріт, провівши кілька атак підряд, які, втім, до результати не привели. ФК «Одеса АТО» відповів гострими контрвипадами, але також мимо. На 42 хвилині зустрічі «Миколаїв АТО» організував чергову атаку, яка розпочалася ще на їх половині поля. Юрій Долгонюк, отримавши пас, зробив швидке забігання у карний майданчик суперника та відправив м’яч у сітку воріт. Гості відразу влаштували небезпечну ситуацію у відповідь, однак м’яч пролетів повз ворота. На цей час емоції на полі вже підігрілися і як результат на 45 хвилині миколаївська команда залишилася у меншості. Після зіткнення з гравцем суперника Андрій Мамчур не втримав емоції, за що і був видалений з поля. Втім, чисельна перевага одеситам користі не принесла, до кінця зустрічі рахунок так і не змінився.   

Також в рамках туру відбувся матч у місті Херсон, де ФК «Херсон АТО» обіграв ФК «Авіатор» ЗСУ м. Херсон із рахунком 3:1.

Турнірна таблиця групи «Південь»: