У першому півфінальному матчі Кубку області «Первомайськ» мінімально обійшов «Варварівку»

У неділю, 26 липня, у Первомайську місцева команда провела першу півфінальну гру Кубку Миколаївської області із командою «Варварівка».

МФК «Первомайськ» – ФК «Варварівка» (Миколаїв) 2:1  (1:0)

Арбітри: Л. Ізбаш, А. Щирський, О. Мерцалов. Спостерігач арбітражу: В. Міланич (усі – Миколаїв).

Голи: Гончаров (28, 65) – Климко (49).

Попередження: Славінський (46), Ярчук (56), Мізернюк (80) – Безуханич (17), Ратушний (19), Курятник (74), Климко (80), Щербина (90).

Вилучення: Алієв (89) – МФК «Первомайськ».

Першу півфінальну гру суперники провели у боротьбі, яка велася на кожному клаптику поля, жодна з команд не хотіла поступатися місцем у фіналі турніру. У першій половині зустрічі помітнішою перевагою володіли господарі поля. Гравці «Первомайська» частіше підходили до воріт суперника та перевіряли їх оборонні здібності. «Варварівка» відійшла у захист та іноді гостро виходила у контратаки, однак безрезультатно. На 28 хвилині Гончаров, опинившись на вістрі чергової атаки первомайців, відкрив рахунок в матчі. Це був єдиний гол, який вдалося забити обом командам до перерви.

У другому таймі «Варварівка» вирівняла гру, а на 49 хвилині і рахунок. Точним ударом відзначився Климко. Нічийний результат зберігався до 65 хвилини, коли все той же Гончаров прорвав оборону суперника та приніс перемогу своїй команді.

Здобувши мінімальну перевагу над «Варварівкою», МФК «Первомайськ» все ж залишив інтригу у турнірі. Учасник фінальної частини Кубку області визначиться у матчі-відповіді.


«Була хороша гра, думаю, сподобалася всім. У першому таймі ми мали перевагу, у другій половині грі суперник вирівняв гру. Сподобався сам зміст гри. «Варварівка» — хороша команда і ми також. У другому таймі пропустили непотрібний гол, але тим цікавіше буде боротьба за вихід у фінал. Результатом я не сильно задоволений, могли забивати і більше, але так вже є, будемо викладатися у матчі-відповіді», — поділився враженнями після матчу тренер МФК «Первомайськ» Микола Флакей.

«Хочу перш за все сказати, що гра проходила в умовах сильної спеки, однак ці умови були рівні для обох команд. Це відобразилося на фізичному стані гравців. Суперник був трохи більше підготовлений, відчувалася наполегливість. У першій половині матчу ми захищалися, але і намагалися вийти в контратаку, за рахунок чого створили кілька моментів. В цілому гра була складна, суперник дуже хороший. Не зважаючи на рахунок 2:1, є ще одна гра вдома, будемо максимально налаштовуватися, щоб здобути перемогу та пройти у фінальну частину Кубку області», — прокоментував гру нападник ФК «Варварівка» Денис Фурзенко.