Кубок героїв АТО: «Вікторія» і «Кропивницький АТО» розійшлися бойовою нічиєю

У суботу, 18 липня, на стадіоні СК «Зоря» відбулася гра чергового туру Кубку героїв АТО у групі «Південь» між командами «Вікторія» та «Кропивницький АТО».

ФК «Вікторія» НГУ м. Миколаїв – ФК «Кропивницький АТО» 1:1 (0:0)

Арбітри: О. Антонов, А. Щирський, Д. Ільяшенко (усі – Миколаїв).

Голи: Стельмах (53) – Бирса (34).

Попередження: Бадюл (46) — Скобелев (41), Нестеренко (57), Буть (60+1), Тітенко (60+1).

Гра проходила на рівних, у боротьбі, емоційно. З перших хвилин команди по черзі атакували ворота один одного, але довго забити не вдавалося, хоча по декілька дуже гострих виходів суперники створили.

Другий тайм команда господарів розпочала з атаки, однак знову м’яч пролетів повз ворота. На що «Кропивницкий АТО» відповів контрвипадом, голкіпер «червоних» вийшов на випередження, однак невдало, Ярослав Бирса переграв його и відправив м’яч у ворота. Після цього «Вікторія» всі сили поклала на напад. Серія чудових атак, але знову виконання підвело. Гості закрилися у захисті, гравці майже не полишали половини поля «Кропивницького АТО». Такий пресинг все ж призвів до результату. Після розіграшу кутового гравці обох команд влаштували боротьбу у карному майданчику та Євгену Стельмаху вдалося знайти шпарину і заштовхати м’яч у сітку. До кінця гри «Вікторія» щосили намагалася перевести результат на свою користь, однак гра в цей день у миколаївців відверто не клеїлася. Тому результат 1:1 більш ніж логічний.