«AgrіGrein» поступився «Первомайську» в матчі 1\8 Кубку Миколаївської області

12 липня на штучному полі Центрального міського стадіону пройшов матч 1\8 Кубку Миколаївської області з футболу. На полі зустрілись дві принципово різні команди, які є потенційними претендентами на головний трофей сезону: молодий і амбітний колектив «AgrіGrein» та досвідчений МФК «Первомайськ».

«AgrіGrein» (Баштанський р-он) – МФК «Первомайськ»  2:7 (1:3)

Стадіон: ЦМС  м. Миколаєва (штучне поле)

Арбітри: В. Колісник, А. Щирський, О. Мерцалов. Спостерігач арбітражу: В. Балакін (усі Миколаїв).

Голи: А. Маліновський (41, 56) – Д. Ярчук (20), В. Гончаров (29, 74), Д. Криворотий (45+1, 50, 90), В. Славінський (54).

Попередження: С. Паланіца (26), А. Лі (28), О. Чаус (32), А. Маліновський (36), С. Баєв (61) – Р. Запорожець (68).

Видалення: А. Маліновський (82), С. Паланіца (85) – усі «AgreGrein».

З перших хвилин матчу на полі зав’язалася справжня боротьба. Гравці «Первомайська», на правах минулорічного чемпіону, намагалися грати першим номером і більшу частину часу провели біля воріт «AgrіGrein». Темно-сині як не старалися стримати опір «Первомайська», але все ж поступилися їм з рахунком 1: 3 в першій половині гри. Спочатку Ярчук «розписався» у воротах господарів зустрічі, а потім Гончаров покращив результат команди. Кінцівка була напружена: «AgrіGrein» намагались утримати рахунок, а гості тиснули масованими атаками. «AgrіGrein»  грамотно оборонялися і на 41-й хвилині втекли в контратаку, яку результативно завершив Маліновський після подачі Микити Смагли. А на заключній хвилині зустрічі арбітр назначив 11-метровий удар в сторону воріт господарів зустрічі. Стандарт взявся виконувати Дмитро Криворотий та виконав його без варіантів для досвідченого голкіпера «AgrіGrein» Віталія Фендралюка.

Після перерви гра стала не менш видовищною, та так само як і в першому таймі, арбітр фіксував велику кількість порушень правил гри. Інтрига тривала хвилин 10, поки Дмитро Криворотий з гострого кута не поцілив в «дев’ятку». Через деякий час результат закріпив Славінський. Але це був ще не кінець забитим м’ячам. На 56-й хвилині Антон Маліновський залишився без опіки захисників «Первомайська» та без зусиль «запихнув» круглого до воріт суперника. Перед завершенням матчу за порушення правил гри арбітр видалив з поля двох гравців «AgrіGrein»: капітана команди Антона Маліновського та Сергія Паланіцу. Залишившись у меншості «AgrіGrein» пропустили в свої ворота ще один гол у виконані Криворотого, який записав на свій рахунок «хет-трик».  Варто відзначити, що цього дня «Первомайськ» вийшов на поле без голкіпера, цю позицію зайняв один з братів Криворотих – Євген.

Тренер МФК «Первомайськ» Іван Мілько поділився враженнями після гри:

«Мені сьогоднішня гра дуже сподобалась тому, що в команди все виходило, не дивлячись на таку спекотну погоду. Хлопці сьогодні контролювали всю гру, тому я залишився задоволений, особливо сподобались брати Кривороті. Дмитро сьогодні молодець, грав на відмінно, не можу не відмітити і Євгена. Крім того, що він стояв на незвичній для себе позиції воротаря, зміг в першому таймі «витягнути» такий удар. Це спонукає їх на розвиток. Вважаю їх гарним придбанням для нашої команди. Сьогодні по суб’єктивним причинам на з’явились на гру Алієв та Федорченко. Ця гра була однією з найсильніших, суперник гідний. Минулого разу нас трохи помучало «Мостове», ми «общипали» всі штанги і перекладини та забили лиш два м’ячі. А тут кожна контратака завершувалось голом на будь-який смак».