«Семенівка», мінімально обігравши «Арбузинку», продовжує боротьбу за головний трофей Кубку Миколаївської області

У неділю, 28 червня, ФК «Арбузинка» приймала команду «Семенівка» у матчі-відповіді Кубку Миколаївської області з футболу.

«Арбузинка»  – «Семенівка» (Арбузинський р-н) 1:2 (0:2)

Стадіон «Старт», Новочервоне, +32 градуси.

Арбітри: А. Артеменко, Я. Манчик (обоє – Миколаїв), М. Коробань (Мартинівка). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: Кулініч (69) – Сандул (5, 41).

Попередження: Вельдіян (27) – «Семенівка».

Після першої гри «Семенівка» заробила значну фору у три м’ячі, тому на гру-відповідь виходила у більш вигідному становищі. Однак «Арбузинка» грала вдома і здаватися без бою також не мала бажання. Гра проходила у рівній боротьбі, обидві команди протягом матчу створювали небезпечні ситуації у воріт один одного, але «Семенівка» мала кращу реалізацію, тому і здобула перемогу. Реалізовувати моменти команда почала вже з 5 хвилини, коли Артем Сандул точним ударом поклав початок забитим м’ячам. Ближче до завершення першого тайму Сандул подвоїв результат, записавши «дубль» на своє ім’я. Незважаючи на рахунок «Арбузинка» продовжувала шукати прогалини у захисті опонента і після кількох невдалих спроб все ж відіграла один м’яч. На 69 хвилині Вадим Кулініч після пробиття штрафного направив м’яч у ворота «Семенівки». І хоча до кінця зустрічі залишалося вдосталь часу, моменти були у обох команд, однак рахунок не змінився. «Семенівка» здобула перемогу у матчі-відповіді та за результатами двох зустрічей проходить у групу, де побореться за великий кубок турніру. «Семенівка» ж спробує свої сили у боротьбі за малий кубок.       

«Гра була рівна, з моментами у обох команд, в цікавій та наполегливій боротьбі. Трохи більш майстерна та досвідчена команда «Семенівка». Вони свої моменти реалізували, а мі свої не змогли. «Швидкий» гол на п’ятій хвилині також десь вплинув на результат, але ми зібрались. Рахунок першої гри тиснув, ми розуміли, що нам вже не витягнути і хотіли просто продемонструвати гарну гру та не програти вдома, але трохи не вистачило. У нас команда молода, амбіційна і ми вважаємо, що і на виїзді, і вдома грали не гірше. І по моментах, і по змісту гри, просто реалізація підвела. Задача на наступний етап – пройти якомога далі. На чемпіонат області поки що наше керівництво згоди не дало, а у команди бажання грати є. Якщо продемонструємо гарний результат у боротьбі за малий кубок, то буде сенс вести розмову за участь у чемпіонаті області хоча б наступного року», — прокоментував гру тренер команди «Арбузинка» Андрій Васильєв.

Наставник ФК «Семенівка» Олег Бойко також поділився враженнями про гру:

«У першому матчі вже було багато зроблено, на другу гру вийшли розслаблені, хоча я налаштовував команду забути рахунок. Але все ж забили два голи, що дуже добре. Були ще моменти, однак і в «Арбузинки» теж були можливості забити нам два-три м’ячі. Десь нам пощастило, десь відпрацював воротар, а десь захист. Є питання до хлопців після міжсезоння. Ще один фактор, який заважав грати – це дуже сильна спека. Хвилин 15-20 всі грали на рівних, потів почали втомлюватись. Але ми забили два м’ячі. У другому таймі пропустили зі штрафного. Пропустили по ділу: у «Арбузинки» були моменти і гол вже назрівав. Але потім зібралися. Було ще по декілька атак у обох команд, однак безрезультатно. До суддівства також питань нема, все було добре. Ще плюс величезне поле у «Арбузинки», у нас були великі розриви між лініями, не звикли ми до таких розмірів. Але нічого, ми перемогли, на майбутнє ставимо максимальні задачі. «Арбузинці» бажаю успіхів у боротьбі за малий кубок. Ми чекаємо жеребкування та налаштовуємося на наступні ігри».