У Миколаєві до свят відбувся «Кубок молоді Ліги вуличного футболу»

У неділю, 28 червня, до Дня молоді у Миколаєві відбувся одноденний турнір вуличного футболу «Кубок молоді Ліги вуличного футболу».

Змагання, яке відбулося за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області, вже традиційно проходить на майданчику ЗОШ №18 Заводського району.

Привітали учасників з початком турніру голова Ліги вуличного футболу Олександр Степанов та головний арбітр змагань Євген Фішман.

«Вітаю вас, що ми повернулися з карантину. Перш за все хочу привітати вас зі святами: сьогодні ми відмічаємо День конституції України та День молоді. Вдячний вам, що ви прийшли взяти участь у нашому турнірі, впевнений, що далі у нас буде ще більше таких заходів, плануємо і пляжний футбол провести, тому запрошуємо. Бажаю вам, щоб змагання пройшли без травм і успіхів усім», — звернувся до команд Олександр Степанов.

У боротьбі за головний трофей зійшлися 12 команд із різних районів міста, які були поділені на дві групи.

Арбітри турніру – Євген Фішман та Олександр Максименко.

Усі ігри змагання проходили у завзятій боротьбі. За підсумками групового етапу до фінальної частини дійшли команди Rainbow та «Легенда», які боролися за бронзові нагороди та «Вульф» і «Октябрське», котрі зійшлися у боротьбі за головний кубок.

Обидва фінальні матчі порадували запеклістю та азартом, інтрига зберігалася до останніх хвилин. У матчі за третє місце «Легенда» лише у серії післяматчевих пенальті змогла вирвати перемогу над Rainbow. Фінальна гра була не менш непередбачувана. «Октябрське» на початку зустрічі забила два швидких голи, але ще до кінця першого тайму «Вульф» зрівняв рахунок. І лише один забитий м’яч у другому періоді приніс перемогу команді «Октябрське».

Отже, місця розподілились наступним чином:

І місце – «Октябрське»;

ІІ місце – «Вульф»;

ІІІ місце – «Легенда»;

ІV місце – Rainbow.

Також організаторами був визначений кращій гравець турніру, яким став Максим Ниник (команда «Вульф»).