«Ольгопіль» та «Нечаяне» не змогли виявити сильнішого в матчі Зимової першості

1 березня завершувала ігровий день зустріч між командами Першої ліги ФК «Ольгопіль» та «Нечаяне».

«Ольгопіль» (Єланецький р-он) – «Нечаяне» (Миколаївський р-он) 2:2 (2:0)

Стадіон: ЦМС (штучне), +7 градусів, 50 глядачів.

Арбітри: О. Зевакін, О. Філон, О. Антонов. Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (усі Миколаїв).

Голи: Д. Кухаренко (19), З. Онищенко (21) – В. Івасишин (61), Д. Кошма (65).

Попередження: А. Злобін (73) – А. Шерепіта (11), С, Орленко (29).

Обидві команди розпочали зустріч досить обережно, намагаючись виявити слабкі сторони суперника.  Поступово колективи нарощували оберти, гравці обох команд з часом все активніше включалися в відбори і створювали небезпечні моменти. Рано чи пізно така активність повинна була перерости у взяття воріт, так і сталося вже на 19 хвилині після чудової комбінаційної атаки голом у ворота відмітився Дмитро Кухаренко, а вже через декілька хвилин результат команди покращив і Захар Онищенко. Нечаянці попри намагання відібрати ініціативу у суперника так і не змогли створити біля їх воріт жодної перспективної атаки.

А ось у другому таймі картина кардинально змінилась. «Нечаяне» все частіше працювали флангами та раз за разом створювали небезпечні моменти у карному майданчику суперника. Така тактика принесла свої результати і вже на 61-й хвилині вийшовши на воротаря Вадим Івасишин точним ударом закинув м’яча за комір голкіперу «Ольгопіля». І так само, як їх суперник, через декілька хвилин «Нечаяне» вже зрівняли рахунок.  Команді вдалося розгорнути результативну комбінацію через центральну частину поля, яку точним ударом завершив Кошма. Градус гри був розжарений до межі, а гравці були на взводі, кожен з них хотів відзначиться взяттям воріт, який би приніс команді настільки важливі три очки. Обидва колективи в кінцівці мали однакові шанси на взяття воріт, проте не вистачило сил та реалізації.

Тренер ФК «Ольгопіль» Олександр Бойчук:

«Нашій команді дуже потрібні були ці три очки. В першому таймі ми повністю володіли ініціативою, що і показав рахунок зустрічі. А ось потім не зрозуміло що сталось. Чи то суперник скористався нашою втомою, чи ми не чекали від них такого. Загалом а ні рахунком, а ні грою я не задоволений».