У миколаївському «дербі» Зимової першості області «Воронівка» переграла «Варварівку»

У суботу, 22 лютого, грою між командами «Варварівка» та «Воронівка» стартував другий тур у Вищій лізі Зимової першості Миколаївської області. Гра за традицією проходила на штучному полі Центрального міського стадіону, який зібрав чималу кількість глядачів і це не дивно, адже протистояння цих команд можна вважати дербі, за їх боротьбою завжди цікаво спостерігати.

«Варварівка» (Миколаїв) – «Воронівка» (Миколаїв) 0:2 (0:2)

Арбітри: Л. Ізбаш, О. Мерцалов, О. Зевакін. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (усі – Миколаїв).

Голи: Сторубльовцев (25), Гранковський (37).

Попередження: Курятник (45), Безуханич (80) – Горобець (75).

Гра, як і можна було передбачити, проходила у жорсткій та самовідданій боротьбі зі стартового свистку і до останньої хвилини зустрічі. У першому таймі перевагою володіла «Воронівка». Гравці команди частіше атакували володіння Вадима Радіоли, однак більшість ударів не несла загрози та голкіпер без особливих труднощів відбив їх. Проте двічі «Воронівці» вдалося вразити ціль. На 25 хвилині Валерій Сторубльовцев «пролітаючи» повз ворота, переправив м’яч у сітку, відкривши рахунок, а на 37-й Сергій Гранковський, пройшовши правим флангом, увірвався у карний майданчик та подвоїв рахунок.  

У другому таймі «Варварівка» перехопила ініціативу. Гравці команди щосили намагалися змінити рахунок зустрічі, однак підвела реалізація. Після удару Солонікова м’яч поцілив у  перекладину, а на останніх хвилинах Микола Бурцев щонайменше двічі врятував свою команду. «Воронівка» ж після перерви не створила жодного гострого моменту біля протилежних воріт, лише кілька незагрозливих контратак. Тому рахунок зустрічі залишився незмінним – 2:0 на користь гостей.   

«Сьогодні нам не вистачило уваги та концентрації, особливо захисній лінії. Два голи пропустили через неуважність. Так, хлопці старалися, до останніх хвилин зустрічі атакували. Трішки кульгає у нас реалізація: були моменти, але точність підвела. Перемагає той, хто більше забиває та не пропускає, у цьому випадку. Вітаю команду «Воронівка» — вони молодці. У нас з ними взагалі виходить якесь дербі – вже протягом багатьох років ми конкуруємо. Трішки втомились, але зараз йде підготовчий період, тому багато вимагати від хлопців не можемо. Була задача награвати склад, щоб всі мали змогу спробувати свої сили – так і намагаємося до кінця турніру працювати», — прокоментував гру адміністратор ФК «Варварівка» Андрій Смолик.