Дівчата з «Агролідеру» стали переможцями Відкритої першісті Снігурівської Асоціації футболу з міні-футболу серед дівчат 2005 р.н.

14 лютого у місті Снігурівка пройшла Відкрита першість Снігурівської Асоціації футболу з міні-футболу серед дівчат 2005 р.н. та молодших.

Участь у турнірі взяли такі команди: «Промінь», «Агролідер», «Новопетрівка» та Баратівська ЗОШ.

Турнір пройшов з азартом, у кожному матчі гравці тримали у напрузі вболівальників. Затамувавши подих, всі присутні спостерігали за запеклою боротьбою. Дівчата влаштували видовищне дійство – до останнього свистка не можливо було передбачити результат.

Після нелегкої боротьби за призові місця юних футболісток очікував приємний момент — нагородження учасників та переможців турніру.

На урочисту частину нагородження завітала член комітету жіночого футболу АФМО Олена Клепацька, яка разом зі співорганізатором заходу Сергієм Господаренко привітали команди.

Перемогу в турнірі отримали дівчата з «Агролідеру», срібло у команди «Новопетрівка», а бронзові медалі одягнули на шиї гравцям Братівської ЗОШ.

В індивідуальних заліках кращими були визнані:

Юлія Стецюк (Агролідер);

Ангеліна Костель (Новопетрівка);

Вікторія Квітка (Баратівська ЗОШ);

Каріна Іваніщина (Промінь).

Почесні гості подарували учасникам заходу фірмові м’ячі від АФМО, кубки, медалі, статуетки, грамоти та побажали не зупинятись на досягненому, продовжуючи розвиватися та прагнути попасти до складу жіночої національної збірної України!